2014. január 21., kedd

Kanada

Eredetileg párizsi átszállással mentünk volna, de reggel kiderült, hogy a gép még nem indult el Párizsból, így azzal biztos nem jutunk el ma KuBA. Gyors átbúkolás Air Franceról Lufira, és - bár reggel nyolckor még otthon voltunk - háromnegyed kilenckor a csomagok feladása, illetve ki- és újabb becsekkolás után már a Münchenbe tartó gépen ültünk. Most épp itt várjuk, hogy elinduljunk Torontoba, ahol épp -22C fok van, és onnan repüljünk majd tovább a közel 50 fokkal melegebb Havannába.
Láthatjátok, hogy nehezen indul az út, és akkor a vízummizériát még nem is említettem...

8 megjegyzés:

  1. Ezt az átbúkolást remélem az Air France állta...

    VálaszTörlés
  2. Ja még valami: Biztosan nagyobb diszkusszió alakul ki a bejegyzéseid alatt ha ezt a rendkívül idegesítő captcha funkciót kikapcsolod. Please? :)

    VálaszTörlés
  3. Sebaj Kopi! Az ilyen elindulásokból lesznek a felejthetetlen emlékek :) Jó utat!!!!

    VálaszTörlés
  4. Hajrá, hajrá!!!! Nagyon lennék a helyetekben most!

    VálaszTörlés
  5. Ez az egész blog kamu volt úgy látszik, te nem is szeretsz blogolni! Visszahúzódó, csendes gyerek vagy, az már tuti! Captcha-t lekapcsolni tényleg sokat nyom a latba, ha az ember kommentelne, max ki kell törölnöd 3 komment egy hónap alatt. Nekem ált. annyit se kell.

    VálaszTörlés
  6. Kubaban nem nagyon van internet, szelessav meg vegkepp, ha egy-egy hotelben van is, az is csigalassu. Koppany, kuldj uzenetet ures rumos-palackban!

    VálaszTörlés