2014. január 4., szombat

Megállapodás

Olvasási megállapodás (a továbbiakban: Megállapodás), amely létrejött egyrészt

Timi és dunadan,
kubai nyaralók,
a továbbiakban mint Szerzők,

valamint

Mindenki Más,
aki az oldalra téved,
a továbbiakban mint Olvasók,

a továbbiakban együttesen mint Felek között az alábbi feltételekkel és tartalommal.

A Megállapodás tárgya:

Olvasók célja hiteles tájékoztatást kapni a Kubában zajló eseményekről, természetföldrajzi, kulturális, történelmi, néprajzi, valamint bármilyen más típusú szubjektív véleményről értesülni első kézből. Szerzők jelen Megállapodás keretein belül vállalják, hogy tudásukhoz híven, szabadidejüknek megfelelően, kedvük szerint szöveges és vizuális tartalommal töltik meg a blogot Olvasók eme vágyának kielégítése érdekében.

Szerzők jogai és kötelezettségei:
    1. Szerzők vállalják, hogy a coabana.blogspot.com (illetve coabana.blogspot.hu címen elérhető) blogot (a továbbiakban Blogot) az utazás ideje alatt frissen tartják, illetve Olvasók számára folyamatosan a érdeklődésüket fenntartó, a nyugalmukat megzavaró, a tudásvágyukat kielégítő, a figyelmüket megragadó tartalmat szolgáltatnak.
    2. Szerzőknek jogában áll jelen Megállapodást bármikor, indoklás nélkül egyoldalúan módosítani.
    Olvasók jogai és kötelezettségei:
    1. Olvasók egyénenként külön-külön és együttesen vállalják, hogy a részükre átadott tartalmat elfogadják, nem kritizálják, elolvassák, valamint időről-időre megjegyzésekkel látják el, ezzel inspirálva, illetve utat mutatva Szerzők részére.
    2. Olvasóknak jogában áll jelen Megállapodástól bármikor egyoldalúan elállni, erről azonban Szerzőket a blogon írásban tájékoztatni kötelesek.
    Díjfizetési kötelezettség:
    1. Olvasók jelen Megállapodás elfogadásával kötelességet vállalnak, hogy az alább meghatározott havidíjat Szerzők részére megfizetik, amíg Felek között a Megállapodás érvényben van: 0 Ft + ÁFA.
    A Megállapodás időtartama:
    1. A Megállapodás jelen bejegyzés megjelenésétől 2014. február 6-ig, vagy Szerzők által nyújtott szolgáltatás fenntartásáig marad hatályban.
    Titoktartás:
    1. Olvasók vállalják, hogy Blogon olvasott, látott, hallott információkat kedvük szerint terjesztik, azonban minden esetben megjelölik forrásként Blogot.
    Budapest, 2014.01.04.

    7 megjegyzés:

    1. "tartalmat elfogadják, nem kritizálják" - Mit vettél be Kopika?! :)))

      VálaszTörlés
    2. Miklóska, kérlek, térj vissza a szerződésszerű viselkedéshez!

      VálaszTörlés
    3. Olajat a tűzre, dunadan :) Csak ügyesen!

      VálaszTörlés
    4. Kritikaként még azt tudom megfogalmazni, hogy ezen a jobboldalsó képen sokkal barnábbak vagytok, mint a való életben, és Kopika kb. fele akkora Timi kezében, mint valójában!

      VálaszTörlés
    5. 1, a blog címe szerzői jogdíjas, a braninstorming visszakereshető a FB faladon. (Ha azt a brainstomingot letörlöd, azzal hozzájárulsz, hogy 100 Billió dollárt fizetsz nekünk - ötlet by http://www.youtube.com/watch?v=jTmXHvGZiSY .) Ezt kérlek közöld a megállapodásban, forrással együtt - Zsombi.com.

      2, A harmadik bejegyzésben található teknőst én képviselem, mint médiajog, mind valamennyi megjelenése tekintetében. Az erről való szerződés ott van a páncélja aljára írva, bármikor ellenőrizheted (ha találkoztok vele, akkor saját szemetekkel is meggyőződhettek róla), Kérlek ennek megfelelően kezeld a további megjelenéseit.

      Jó Utat!
      Zsombi.com

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Nem értem! Te képviseled a teknőst, mint médiajog? Te vagy a médiajog, vagy csak úgy teszel, mintha médiajog lennél?

        Törlés